keskiviikko 3. elokuuta 2016

Bermudan pannupitsa


Kuulin, että Chicagossa tehdään deep dish pitsaa, jossa juusto tulee taikinan päälle, sen jälkeen täytteet ja viimeiseksi tomaattikastike. Ilmoitin tästä ystävälleni Jennille, sillä olemme molemmat tosi hyviä syömisessä ja hän on myös leipuri. Kannattaa muuten hankkia leipurikaveri, sillä heiltä jää aika usein kaikkia kakkuja ja he tarvitsevat myös maistajia uusille ideoilleen.

Meillä on kuitenkin vielä diipimpi yhteys, sillä kuulumme molemmat rikollisjärjestö Bermudan kolmioon. Vaikka pakoilemme jatkuvasti virkavaltaa niin suurin rikoksemme on se, että olemme laittoman hyviä freestyle battle räppäreitä. Kova elämäntapamme vaatii tuhdit ateriat, eikä me tilata ravintolasta mitään salaatteja.

Pitsaan voin upottaa melkoisen määrää rahaa täytteiden muodossa, eikä niitä rahoja saa enää takaisin. Sen takia se onkin

BERMUDAN PANNUPITSA

taikina:
vettä
vehnäjauhoja
mannasuurimoita
oliiviöljyä
suolaa
sokeria

Sillä aikaa kun leipuri valmistaa pohjaa, voit käydä kaupassa ostamassa puuttuvia aineksia

tomaattikastike
1 tai 2 purkillista kuorittuja tomaatteja
valkosipulia
oreganoa
basilikaa
halvinta vegaanista punkkua
pippuria
fenkolia
sokeria
suolaa

Tee tuo ja anna sen jäähtyä.täytteet
Palauta pullot ja osta vegesalamia (valamia),  vebabbia
vuustoa (me käytettiin violifen mozzarellaa, mutta mielestäni se on vähän tunkkainen pitsassa. monet kuitenkin tykkää)
sieniä
sipulia puolikkaina renkaina

250 astetta 25 minuuttiaPitsa on todella täyttävää ja rasvaista ja sopisi hyvin siihen, kun tulee kotiin baarista tai siihen, kun krapula alkaa helpottaa ja ruoka vihdoin maistuu. Nautitaan kokiksen tai kaljan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti