Välillä pitää syödä kuitenkin myös oikeaa lämmintä ruokaa. Niinpä kokkasimme spydäriä isolla ghettopannulla, mutta jos et omista sellaista, voit käyttää myös ihan normaalia pannua, koska ei sinulla ole kuitenkaan niin nälkä kuin meillä. Tällainen spydäri on helppo valmistaa, vaikka siihen tuleekin aika eksoottisia ainesosia kuten kookosmaitoa, maapähkinävoita ja bataattia.
Syksyinen spydäri
öljyä paistamiseen
bataatti
perunaa
sipulia
maapähkinävoita
kookosmaitoa
paprikaa
omenaa
tulisia mausteita
yrttejä
Pilko bataatti ja peruna pieniksi kuutioksi ja heitä ne pannulle. Lisää loput ainekset valitsemassasi järjestyksessä. Löysin s-marketista maapähkinävoita, joka maksaa vain kaksi euroa. Koska tofunakit ovat vähän tylsiä, niin tuo on todella hyvä vaihtoehto niiden tilalle. Maapähkinävoissa on tosi paljon energiaa ja sitä kannattaa olla aina varastossa, koska se on myös älyttömän hyvää. Sopii myös bodaajille, sillä siinä on proteiinia 25g sadassa grammassa. Kun tuohon sekaan heittää vielä purkillisen kookosmaitoa, niin nälän pitäisi lähteä kaljamahaiselta juntiltakin.
Jäätelökakku
Maapähkinävoi on myös täydellinen pari jäiselle banaanille ja suhde on about puolet ja puolet. Sekoita ja murskaa jäiset banaaniviipaleet, maapähkinävoi, kaurahiutaleet ja suklaaraaste. Koska tämä on ennenkaikkea terveysblogi, niin lisäsin siihen myös vadelmia ja ananaskirsikoita.
Anaskirsikoiden kukat ovat vain koristeita ja niitä ei syödä |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti