maanantai 24. lokakuuta 2016

寿司 Maki-sushi 寿司


Mieleni on kuin talo, josta ei pääse pihalle ja lamput syttyvät harvoin. Siellä on kaiuttimia, joista pauhaa syyllistävää sanomaa ja välillä Prodigya, joskus myös Arttu Viskaria. Avaan kaljan, istuudun nojatuolille ja mietin, että eihän täällä nyt niin pimeää olekaan, vaikka tuo Arttu Viskari vähän vituttaakin. Pikkuhiljaa hälinä hälvenee ja mieli on melko tyyni. Mietin vain, olisiko tämä sama tila mahdollista saavuttaa ilman krapulaa, joka myöhemmin kiljuu vihreänä kuin homeläntit talon seinillä.

Päätän aloittaa aloittaa meditoinnin. Aloitan sen ihan pienestä, aluksi viisi minuuttia kerrallaan. Keskityn vain hengitykseeni ja päästän irti ajatuksistani. Niitähän tulee koko ajan, mutta en jää vatvomaan niitä, vaan annan niiden mennä kuin tuulen korvieni välistä. Osallistun vuoden kestävälle hiljaisuusretriitille, missä meditoidaan 12 tuntia päivässä ja syödään vain raakapuuroa. Näen selvästi edelliset elämäni ja ymmärrän asioiden tarkoituksen ja chakrojen värit.

Tajuan myös, että välillä on hyvä herkutella ja valmistaa makeja. Harmi vaan, että keittiöömme ilmestyy veitsenteroitin vasta viikon päästä, kun kämppis löytää sen 10 vuotta jossain lojuneista muuttotavaroistaan. Olen kuitenkin sen verran valaistunut, että pystyn tähän melko tylsälläkin veitsellä.

Maki-sushi

sushiriisiä
sushietikkaa
merileväarkkeja
avokadoa
kurkkua
porkkanaa
wasabia
garia
soijakastiketta

Jos meinaat valmistaa noita oikeasti, niin katso ohjeet niiden valmistukseen googlesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti