maanantai 6. maaliskuuta 2017

Hullun hyvä hodarivuoka

Äijät! Tää resepti omistettu teille, koska onhan se vaikeaa olla mies nykypäivänä perkele. Telkkarista tulee vaan laihdusohjelmia, Emmerdalea tai Sinkkuelämää. Missä on miesten sinkkuelämä sarja? Siinä juotaisiin kaljaa, korjattaisiin autoja  (mieluiten Fordeja) ja käytäysiin välillä panemassa. Aina kun meikämandoliino puhuu miesten ongelmista niin puskan takaa tulee joku yliopistopelle ja alkaa väittää, että ei miehillä ole ongelmia vaan pelkästään etuoikeuksija! No yritäpä siinä nyt stten keskustella näiden kanssa. Sen takia me tarvitaan hodareita ja kaljaa (on se tuo Pirkkakin ihan hyvää, se kuitenkin tulee Olvin tehtaalta!)

Hullun hyvä hodarivuoka yhelle
Bon vegan -nakkeja
Turun sinappia
Hodarisämpylöitä
Vegaanin pitsamuru -juustoraastetta
paahdettua sipulia
vegaanista majoneesia (esim. xtra light tai hesen chilimajo)
parsakaalinpalanen
leivinpaperia

Elikä ihan ensin käypä isossa kaupassa. Parhaat hodarinakit on Bon Vegan merkkisiä ja ne löytyy yleensä nakkiosastolta. Hodarisämpylöitä löytyy sämpyläosastolta. Itse ostin tuommosia vähän erikoisempia Oivallus-sämpylöitä, mutta osa niistä halkes kokonaan eikä nakin perkele meinannut pysyä välissä. Muista ostaa myös sinappia, paahdettua sipulirouhetta ja juustoraastetta. Nyt olikin kiva, kun kauppaan oli tullut uusi juustoraaste nimeltänsä Jokilaakson vegaanin pitsamuru. Ja jos joku miettii, että onko se nyt miehekästä syödä tällaisia tuotteita, niin onhan se, kun ei ole eläinrasvat tukkineet verisuonia ja ottaa eteen vielä kymmenen vuoden päästä.

Kun olet käynyt kaupassa niin mene baariin ja odota, että tulee nälkä. Sitten mene Hesburgeriin ja tilaa niin saatanasti ruokaa, ettet jaksa syödä kaikkea. Aamulla kun heräät, niin taskussasi on ranskalaisia ja avaamaton pussi chilimajoneesia, joka tärkeä ainesosa hodarivuokaan.

Laita uuni 175 asteeseen.

Voitele sämpylät öljyllä ja laita sellaisten leivinpaperikaistaleiden väliin, jotka oot leikannu saksilla. Usko minua, se helpottaa elämätä. Sitten laita sämpylöiden väliin sinappia, jonka jälkeen nakki. Minulla oli yksi nakki liian vähän, joten jouduin laittamaan yhden sämpylän väliin sen sijaan tomaattia. Kyllä vitutti! Sitten vielä vuuan päälle folioo tai leivinpaperia tiukasti ja uunin vartiksi. Lisää vartin päästä vuustoraaste ja anna olla uunissa vielä sen aikaa, että vuusto sulaa. Heitä lopuksi päälle helvetillinen kasa paahdettua sipulia ja Hesburgerin chilimajoneesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti